Stockholmsbilder

Så här såg min vistelse i Stockholm ut igår i fem bilder.

Det var en trevlig dag med pigga och motiverade deltagare i båda grupperna. Från Hammarbybacken åkte jag direkt till Bromma flygplats. Skönt att kunna sova hemma. Hade även flyt att träffa två från Brainforest på flyget så jag fick skjuts till Borås.

Herrljunga. Där har jag bytt tåg minst hundra gånger.

Herrljunga. Där har jag bytt tåg minst hundra gånger.

Lunch på Burger King

Lunch på Burger King

Första skidgångsgänget, Saab i Järfälla.

Första skidgångsgänget, Saab i Järfälla.

Skidgång på elljusspår

Skidgång på elljusspår

Andra skidgångsgänget. Pure Skitouring i Hammarbybacken.

Andra skidgångsgänget. Pure Skitouring i Hammarbybacken.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.