Novembervecka

Love Ljungström (som fotograf) och jag på väg hem från Växjö i måndags

Love Ljungström (som fotograf) och jag på väg hem från Växjö i måndags

Hösten är intensiv för mig. Det blir mycket jobb och så försöker jag vara så mycket så möjligt med familjen. Träningen blir många veckor tyvärr nästan obefintligt. Så här ser denna vecka ut:

Mån: Till Växjö över dagen för reportage till Vasalöparen
Tis: Pappaledig halvdag
Ons: Till Stockholm över dagen för skidgång med företag
Tors: Pappaledig halvdag
Fre-lör: Ledare på träningsläger på Finlandsfärjan
Sön: Hemma

En sådan vecka drar jag inte ut och tränar ett långpass på söndagen. Dessutom är det en hel del att göra mellan resorna med alla möjliga grejer. Denna vecka kan jag inte minnas att jag tränat ett enda pass. Efter Vasalöparen lämnas till tryck 21 nov lättar det en del. Då ska jag öka träningsdosen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.