Fördelar med 24-timmars

Jag hade för tunga väskor med mig när jag skulle resa hem från flygplatsen i Östersund igår. Det skulle kosta 500 kr i övervikt. Efter jag lagt på väskorna på vågen sade tjejen i incheckning: ”Är det inte du som åker runt och runt och runt och runt?” Jag förstod att hon syftade på när jag körde 1064,5 varv på en 412 m-bana i Vålådalen för 1,5 år sedan och nickade försiktigt. ”Då slipper du betala för jag tyckte det var så himla tokigt”.

Kul det där! Roligt också att ett par motionärer som jag inte tidigare träffat kom fram och pratade om podden i Storhogna.

Text-TV sida 100

Text-TV sida 100

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Fördelar med 24-timmars

 1. Anonym skriver:

  Har du funderat på att minska ditt flygande? Känns tungt för en som älskar vintern att läsa din blogg med tanke på alla flygresor…

  • Jesper skriver:

   Är nog ganska svårt att minska flygandet i Eriks situation, med tanke på hur mycket han reser i jobbet.
   Sen är väl inte skidåkare (väldigt generellt) de som tänker på miljön allra mest, man vill helst att någon annan ska göra jobbet, fast det inte funkar på så sätt i verkligheten…

 2. Jonas Eilertsen skriver:

  Det finns många sätt att minska klimatförändringarna på. Det hjäper det inte att klanka ner på någon. Vissa saker är svåra att komma undan. Då gäller det att hitta andra vägar. Man kan dra ner på konsumtionen, köpa begagnat, motionera till jobbet, äta mera veg? Placera om aktier, pensionspengar och byta bank? Sätta upp solpaneler? Bättre att inspirera. Bättre att många gör något än att några få gör mycket!

 3. Erik Wickström skriver:

  Det är lurigt att avstå från ett drömjobb pga för många miljöbelastande flygresor. Vissa hade klarat av det, men inte jag. Det finns som sagt mycket annat och göra, även om just resor är en tung post.

Kommentarsfältet är stängt.