Ny podinspelning

När det är kallt gillar jag att gå i mina skor som rymmer ett par skidskor

När det är kallt gillar jag att gå i mina skor som rymmer ett par skidskor

Idag spelade vi in avsnitt 12 av podden Vasaloppet Lagom, som finns där poddar finns. Testa att lyssna på ett avsnitt! Det tilltalar fler än bara nybörjare och nyblivna motionärer.

I förra veckans avsnitt pratade vi om stavar och skidskor: ”Vad ska du tänka på när du köper stavar? Är dyrare alltid bättre? Vad har röret för egenskaper och hur viktigt är det egentligen hur handtaget och handremmarna känns? Vilka skidskor passar dig och varför kan det vara klokt att köpa 1,5 storlek för stort? Heter det förresten pjäxor eller skidskor?”

Jag förlorade för övrigt ännu en gång i en omröstning huruvida man säger ”pjäxor” eller ”skidskor”, denna gång stort. Vi hade den på Vasaloppet Lagoms Facebook-sida och efter 222 röster ledde ”pjäxor” med 82 procent mot 18 procent för ”skidskor”.

Den här veckan pratade vi om kläder och övrig personlig utrustning i podden. Jag gissar att det avsnittet kommer ut ikväll. Det är Niklas som klipper.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ny podinspelning

  1. Thomas Bolmgren skriver:

    Hej Erik, vad är det för varma överdragsstövlar du visar på bilden, dom som du har utanpå skidpjäxorna?
    TB Gnosjö

    • Erik Wickström skriver:

      Det är ett par Lillsport. Jag hittar dock inte den modellen på Lillsports hemsida, så de verkar inte säljas längre. Finns kanske andra märken. Vet att bl a Oneway gjort liknande.

Kommentarsfältet är stängt.