Tusentals Vasaloppsåkare klarar Nordenskiöldsloppet

I mitt uppdrag att skriva en gång i månaden för Nordenskiöldsloppet ingår också ett antal filmer. Vad jag kan minnas är det första gången jag tar på mig ett uppdrag där det ingår att jag ska klippa ihop rörligt material. Kul är det i alla fall, trots att jag är ganska ny på området. Nedan en film på en minut om hur skidåkare kan variera sin träning.

Vår femåring Astrid fick vara med i filmen som skidåkare, rullskidåkare och cyklist. Tobias Westman fick vara med som lyftare. I övrigt mest jag själv.

Månadens artikel handlar om att tusentals Vasaloppsåkare skulle klara Nordenskiöldsloppet och den finns att läsa här.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tusentals Vasaloppsåkare klarar Nordenskiöldsloppet

  1. Karin skriver:

    Tack för spännande inlägg om Nordenskiöldsloppet, intressant att läsa att en vanlig Vasaloppsåkare kan klara loppet! Vilket äventyr att skida 22 mil i okänd terräng och dessutom delvis med nattlampa…det här ser jag framemot!

Kommentarer är stängda.