Vi har flyttat till Sjömarken!

Förra måndagen firade Ida och jag tillträdet med hämtpizza till lunch i det då tomma huset. Självklart blev det Hawaii för mig.

Förra måndagen firade Ida och jag tillträdet med hämtpizza till lunch i det då tomma huset. Självklart blev det Hawaii för mig.

Familjen Wickström har rört sig 3 km västerut. När nu både Ida och jag har fyllt 35 år kände vi att det var dags att lämna mitt barndomshem i Lundaskog. Förra måndagen fick vi tillträde till huset och igår gick flyttlasset. Vi fick massvis av hjälp av släkt och vänner (inte bara igår), vilket vi är evigt tacksamma för.

Att köpa ett hus, sälja ett hus, byta dagis, flytta ur ett hus och flytta in i ett hus tar kraft. Att packa och bära grejerna tyckte jag det var det minst jobbiga, även det har tagit en hel det tid. Känslomässigt har det varit en tuff och påfrestande höst för Ida och mig. Flytten är också en stor anledning till att jag tränat mindre denna höst än vad jag gjort på över 15 år.

Vi har hittat ett bra hus som vi tror och hoppas vi ska trivas i. Självklart kommer det finnas både atletklubb och vallatempel. Att det blev Sjömarken passar såklart en nostalgisk människa som mig. Där gick jag i skolan årskurs 0-6, spelade fotboll, spelade pingis, konfirmerade mig och badade vid badplasten. Och det är där jag fortfarande springer mitt testlopp på elljusspåret.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Vi har flyttat till Sjömarken!

  1. loveljungstrom skriver:

    Vad är adressen? Skall ägga huset

Kommentarsfältet är stängt.