Metaselfie med Szalkai, Luca och David Nilsson

Charlotte Kalla var välexponerad på centralen

Charlotte Kalla var välexponerad på centralen

Jag är hufvudstaden idag för ett par föreläsningar. På lunchen var jag förbi Springtimes kontor i Alvik för att hämta en kartong böcker. Där var det finbesök av den svenske stjärnlöparen David Nilsson, som bl a kutar milen under halvtimmen och 5000 m under 14 min.

David skulle studiofotas av Luca Mara, som har jobbat en hel del för Vasalöparen. Runners Worlds chefredaktör, marathonlegenden Anders Szalkai, var också på plats. Anders blev så starstruck att han tvingade Luca att fota honom med David. Då tog jag chansen att i min tur ta en selfie av hela kalaset. Som en meta selfie. Se nedan.

Naturligtvis påpekade jag för Szalkai att jag slog honom i Lidingöloppet 2006. Det gör jag varje gång vi träffas så det börjar gå på rutin för oss båda.

En selfie där Luca Mara tar en bild på Anders Szalkai och David Nilsson

Luca Mara tar en bild på Anders Szalkai och David Nilsson

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Metaselfie med Szalkai, Luca och David Nilsson

  1. Tomas skriver:

    Och jag har slagit dig i LL!
    🙂

Kommentarsfältet är stängt.