Expertkommentator i Schweiz

Bill Impola i La Diagonela 2015. Foto: Magnus Östh.

Bill Impola i La Diagonela 2015. På väg mot seger men körde fel. Efter förra säsongen lade Bill elitskidorna på hyllan. Foto: Magnus Östh.

Det blev en skön heldag med familjen igår. Ida fyllde år, barnen var på barnkalas, vi hade ett par spontanbesök och jag var med Astrid på terminens första simskoletillfälle. Ingen träning den dagen.

På lördag ska jag vara expertkommentator i webbsändningen av La Diagonela i Schweiz. Det ska bli spännande och nu blir det till att läsa på samt se gamla sändningar av Visma Ski Classics-lopp. Och så måste jag träna på engelskan. Min svenska accent är tjock när jag pratar utrikiska.

Jag är bortrest torsdag till lördag. Antagligen kommer jag jobba med intervjuer etc dagarna innan, men förhoppningsvis får jag möjlighet att åka hela banan på fredagen. Sedan lär jag inte göra många mer fysiska knop den helgen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.