KBT-terapi för dig?

Ida och hennes vän och kollega Regina läser till KBT-terapeuter. För att bli godkända ska de under utbildningen ha klienter i träningssyfte. Jag lade ut en krok om att få någon ”elev” till Ida i höstas och gensvaret blev bra. Nu är det dags att hjälpa Regina att hitta någon. Hör av dig till henne om det känns aktuellt!

Fotning på Omberg. Väldigt fin plats 270 meter över havet. Jag som trodde Östergötland var platt.

Känner du att du vill göra en förändring i ditt liv?

Känner du att du kört fast i oönskade mönster? Besväras du av stress, oro, ångest eller har du relationsproblem? Kanske har du något du grubblat på en längre tid och bestämt dig för att ta tag i?

Mitt namn är Regina Johansson och jag läser sista terminen hos utbildningsföretaget Contar för att bli diplomerad samtalsterapeut. Jag är utbildad socionom sedan 2008 och har genom mitt arbete lång erfarenhet av olika typer av samtal då jag har träffat många som önskat göra en förändring i livet.

I samtalsterapi med kognitiv inriktning får du möjlighet att synliggöra tanke- och beteendemönster som försvårar en positiv livsutveckling. Vi utforskar tillsammans dina livsmönster och reflekterar över tankar och känslor kring den problematik du upplever. Samtalen syftar till att föra dig framåt med målsättningen att du ska få en ökad självkännedom och en högre livskvalitet.

Nu finns det möjlighet att kostnadsfritt gå i samtal från januari 2018 hos mig som elev. Samtalen sker under sekretess och för att säkerställa att du får så god hjälp som möjligt får jag regelbunden handledning av en erfaren, legitimerad psykoterapeut.

Vid intresse kontakta mig på: 0705-284951 eller regina.johansson@boras.se

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes . Bokmärk permalänken.