Västgötaloppet skidor i helgen

I söndags gjorde jag rekordsen tävlingspremiär med Borås Ski Marathon och nu på söndag är det dags för nästa tävling: Västgötaloppet. Min klubb Ulricehamns IF är med och arrangerar detta proffsiga evenemang med tävlingar både på lördagen och söndagen.

Anders Svanebo kom när till Ulricehamn för en helg och imponerade på oss västgötar.

Jag blev 2:a i Västgötaloppet 2014. Anders Svanebo kom ner till Ulricehamn för en helg och imponerade på oss västgötar.

Lördag 10 feb: En nyhet är inledande Västgötaloppet Motion Kort 22 och 14 km med bl.a. seedning till Tjejvasan och följs av Västgötaloppet Motion 42 km för dig som vill seeda dig till Vasaloppet utan att behöva fightas med eliten i spåret. Motionsloppet 42 km är vårt mest populära arrangemang och har snabbt blivit fulltecknat de senaste åren. Motionsloppet 42 km är i första hand för dig i Vasaloppets startled 7 och högre

Söndag 11 feb: I Ungdoms- & Juniorloppet får de yngre känna på den klassiska Västgötaloppskänslan. Västgötaloppet Tävling 42 km som även det blvit fulltecknat de senaste åren avslutar sedan helgen där den svenska långloppseliten gör upp i den fjärde deltävlingen i långloppscupen Skistart.com Ski Challenge. Tävlingsloppet 42 km är i första hand för dig som startar i eller har ambitionen att stå i startled 0-6 i Vasaloppet.

I att de delar upp 42 km-loppen på två dagar gör att det blir bättre flöde och mindre trångt. Överhuvudtaget är är Västgötaloppet ett arrangemang som genomsyras av hög kvalitet. Få om något långlopp på en konstsnöbelagd varvbana kan mäta sig med Västgötaloppet sett till hur bra upplevelse du får som deltagare. Vi ses!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.