Anton Lindblad på Borås skidstadion

Anton Lindblad på Borås skidstadion. Han kommer från Landvetter och bor i Östersund.

Anton Lindblad på Borås skidstadion. Han kommer från Landvetter och bor i Östersund.

Det var kändistätt på Borås skidstadion igår. Jag hade en grupplektion kl 9-11 och förbi passerade storheter som Anton Lindblad (har åkt världscup för Sverige i år), Jonas Colting och OS-skidskytten Jesper Nelins mamma. Hon åker ofta på skidstadion och kör alltid skejt. Klokt när man inte siktar mot Vasaloppet.

Jag skulle hem och vabba halvdag då Astrid var sjuk så jag hade i vanlig ordning inte möjlighet att köra ett vettigt träningspass själv, men jag åkte i alla fall en kvart (alltid något) med Anton och bytte sedan några ord med Colting och hans pod-Niklas.

Hestramössan som jag även hade som tolvåring hänger i bra. Hestrastugans skidspår i bakgrunden.

Hestramössan som jag även hade som tolvåring hänger i bra. Hestrastugans skidspår i bakgrunden.

På kvällen var det barn- och ungdomsträning vid Hestrastugan, där jag är ideellt engagerad som ledare. Jag tycker fortfarande att det är mer ovant att jobba med barn än med vuxna, men man lär i a f något varje gång. Alltid trevligt att vara vid Hestrastugan. Det barnen tyckte var roligast var konstsnöhögarna på stadion. Maj lekte där 40 min utan skidor efter lektionens slut, istället för sedvanlig korv med saft i stugan.

Då Maj lekte i högarna passade jag på att gå med i en annan grupps stafett vid skidlekplatsen. Kul att tävla mot ungdomarna! Jag utmanade också min gamla skidkompis Rikard Pentonen på ett race på ca 1 min på samma skidlekplats. Bra puls! Roligt också att prata med Fredrik Hedin, som tränade skidor när vi var små och nu anmält sig till sitt första Vasalopp.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.