13:e i Västgötaloppet

Sköter man inte träningen rosar man inte resultatlistorna. Kanske ingen rocket science. Men jag fick i a f ut det jag hade idag och tyckte att jag gjorde ett bra lopp utifrån förutsättningarna. Och skidorna funkade fint. Mer går inte att göra för dagen.

Grattis till übermäktige Pontus Nordström som knep ännu en seger i år.

The story kommer senare, men denna gång inom ett dygn!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 13:e i Västgötaloppet

  1. Janne skriver:

    Tycker du är rätt grym om man tänker placeringar i loppen med det antal tränade timmmar du har.
    Själv gick jag på 91% av maxpuls och var iår 9 min närmare vinnaren, det tar sig sakta men säkert. Tack för lunchsällskapet.

Kommentarer är stängda.