Skidspåren vid Hestrastugan – oj vad fint

Jag mötte alltid starka Peter Rikkinen

Jag mötte alltid starka Peter Rikkinen

Det blev ett härligt eget träningspass idag, dessutom rejält långt. 1 h 40 min var jag ute vid Hestrastugan. Välbehövligt. Hela varvet med konstsnöspåret, kyperedsslingan, sjöslingan och korta myrspåret blev 9,3 km på min klocka. Väldigt fint för kropp och själ.

Skidspår vid Hestrastugan, natursnö

Skidspår vid Hestrastugan, natursnö

Spårkarta 2017 Hestrastugan Hestra IF konstsnö natursnö

Spårkarta Hestrastugan, konstsnö och natursnö. Allt öppet utom 5:an.

Myrslingan vid Hestrastugan. Fint natursnöspår.

Myrslingan vid Hestrastugan. Fint natursnöspår.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.