74:a i Vasaloppet

Jättenöjd 74:a. Knallhårt lopp, det tuffaste av mina tio lopp. Superkul att mina boråskompisar Rickard Bergengren och Simon Grenlöv båda blev topp 100 för första gången!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till 74:a i Vasaloppet

 1. Anna Englund skriver:

  Bra jobbat! Du imponerar! Resultatet med tanke på träningsmängden, gör att teamen borde stå på kö

 2. Martin skriver:

  Grymt bra, hatten av! Du måste ha en otrolig förmåga att prestera när det gäller, kombinerat med en lättränad kropp.

  Någon gång vore det intressant att höra din analys av hur bra du skulle kunna placera dig på Vasaloppet om du hade möjlighet och intresse att bara fokusera på träningen. Pallplats?

 3. Erik Wickström skriver:

  Tack ska ni ha! Visst kan det vara lockande att ge skidåkningen 1 eller 2 år och se hur långt man kan gå. Samtidigt skulle det innebära att jag skulle vara borta mer från min familj och det är jag inte sugen på. Jag tror min spurt är genetiskt för dålig för pallen, men för att sticka ut hakan så tror jag inte att topp 10 hade varit omöjligt med två års satsning. Men jag har ju inte gjort det så det är ju otroligt hypotetiskt.

Kommentarsfältet är stängt.