Bilder från Vasaloppet av Johan Valkonen

Här kommer några bilder från boråsfotografen Johan Valkonen. Tack Johan!

Elitledet i Vasaloppet 2018. Foto: Johan Valkonen.

Elitledet i Vasaloppet 2018. Sköna skor som sitter utanpå skidskorna. Foto: Johan Valkonen.

Vasaloppet 2018. Till höger Robert Eriksson. Bakom mig Peo Svahn. Till vänster SVTs åkande reporter Daniel Svensson. Foto: Johan Valkonen.

Vasaloppet 2018. Till höger Robert Eriksson. Bakom mig Peo Svahn. Till vänster SVTs åkande reporter Daniel Svensson. Foto: Johan Valkonen.

Vasaloppet 2018. Foto: Johan Valkonen.

Vasaloppet 2018. Kranskullan såg jag aldrig märkligt nog. Skulle gissa att det är Evertsberg. Foto: Johan Valkonen.

Målgång Vasaloppet 2018. Jag skäms varje gång jag ser mig själv på bild när jag stannar klockan direkt efter målgång. Det ser så trist ut. Men vad gör man inte för statistiken! 82 procent i medelpuls denna gång. Foto: Johan Valkonen.

Målgång Vasaloppet 2018. Jag skäms varje gång jag ser mig själv på bild när jag stannar klockan direkt efter målgång. Det ser så trist ut. Men vad gör man inte för statistiken! 82 procent i medelpuls denna gång. Foto: Johan Valkonen.

Målgång Vasaloppet 2018. Martin Gotting hade dubbelt så högt startnummer som mig, men det hindrade honom inte att dra typ 30 av de sista 35 km. Tack Martin. Självklart försökte jag inte spurta ner honom, så gör jag inte mot någon som gjort ett så stort dragjobb.

Martin Gotting hade dubbelt så högt startnummer som mig, men det hindrade honom inte att dra typ 30 av de sista 35 km. Tack Martin och grattis till äntligen topp 100! Självklart försökte jag inte spurta ner honom, så gör jag inte mot någon som gjort ett så stort dragjobb.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bilder från Vasaloppet av Johan Valkonen

  1. Niklas Solsjö skriver:

    Immade din Cascoskärm också igen? Bra jobbat!

Kommentarer är stängda.