Vasaloppsvlogg 2018

Jag spelade in sjutton korta filmer under mitt Vasaloppsdygn och satte ihop det till en 5 minuter och 41 sekunder lång vlogg, eller man vad man nu ska kalla det. Förutom mig medverkar bl a Johan Olsson, Rickard Bergengren, Simon Grenlöv, Robert Malmgren och Björn Winell.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Skidor, Träning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Vasaloppsvlogg 2018

 1. Jonathan Flod skriver:

  Kul inslag med vlogg! Framförallt med tanke på hur många du känner och att du rör dig i elitledet där, i alla fall jag själv, inte har koll på hur de ser ut. Sköj!

  • Erik Wickström skriver:

   Tack! Fick dock uppläxning av min unga kompis Love Ljungström att jag måste klippa ner filmen så den blir kortare 🙂

   • JonathanFlod skriver:

    Aha, jag som upplevde den kort i relation till andra vloggar jag tidigare snubblat över, de har varit i spannet 10-20 minuter och då kändes din mer kort och koncis. Men jag är inte så insatt i vlogg-världen trots allt 🙂

   • Erik Wickström skriver:

    Tack för stödet, ska hälsa Love 🙂 Jag är inte heller insatt i den världen.

 2. Karin Nyman skriver:

  Kul att se och grattis till din prestation!
  Feed back från mig som tränat efter Vasalopps-programmet i din konditionsbok:
  Pers! 18 min bättre tid än förra pers, damplacering nu 464 (tidigare bästa 687) och 1700 gubbar bättre totalt! Så nöjd, tack för hjälpen :-)!
  Mycket bra upplägg, så kul att träna med en plan!

 3. Julian Schönfelder skriver:

  Kul att även du tar upp den dåliga maten på VL. Sjukt hur man kan så mycket betalt (och tjänar brutala pengar) och sedan servera mat som hunden vägrar att äta. VL skickar aldrig ut någon feedback undersökning heller, det kanske behövs inte för man är bäst?

 4. Per Tikkanen skriver:

  Kul med vlogg! Intresannt att se hur ni har det i elitledet. Håller med om maten. Den kunde varit bättre, men i år vad den ändå ok och ganska god.

 5. Janne skriver:

  Vloggen var alldeles för kort, men bra.
  Maten var god, men fick för lite.
  Ser fram mot racereporten från VL.

  • Werner skriver:

   Instämmer med föregående talare att maten var god…själv fick jag en glutenfri pyttipanna som jag var oändligt glad i och tacksam för efter 90 km underbar skidåkning 🙌

   Vill man äta restaurangmat kan jag varmt rekommendera att gå på…

   • Werner skriver:

    Och en väldigt fin video-log Erik! Tack för att du delar med dig av din upplevelse! 😃

 6. Erik skriver:

  Bra vlogg!! Tyckte också att det var sjukt tungt att ta sig runt i år. Gjorde säkert 1000 fler staktag i år då det var så trögt. Hade som mål att klara medalj och gjorde det, helnöjd! Men tiden framstår ju i omgivningens ögon som ganska medioker. Lite irriterande att i stort sett alla bara kollar och jämför tider. Tack för bra böcker och blogg!

 7. Erik Wickström skriver:

  Tack för uppskattande ord! Kanske läge att köra någon mer vlogg framöver. Ja, jag brukar tjata om att man ska titta på placering (eller annan typ av prestation) och inte tid. Detta år var det nog mer aktuellt än tidigare då vinnartiden låg på över 45 min långsammare än rekordtiden.

 8. Magnus skriver:

  Smaken är som baken, maten var ju hyfsat varm i alla fall. Det var ju bra. Att sen servera en vegetarisk lasagne med vattnig isbergssallad ??? Nä bättre kan de väl ändå.

Kommentarer är stängda.