IKEA och påsk vid Hestrastugan och repa i Nattvasan?

Dags för äggjakt

Dags för äggjakt

Grillplatsen vid Hestrastugan

Grillplatsen vid Hestrastugan

Här lekte barnen i typ en halvtimme. Första gången i mitt liv jag kan minnas att jag var på IKEA var också i Kållered. Det var 2006 direkt efter mitt första maratonlopp. Jag minns att jag tyckte besöket på IKEA var jobbigare än loppet.

Här lekte barnen i typ en halvtimme. Första gången i mitt liv jag kan minnas att jag var på IKEA var också i Kållered. Det var 2006 direkt efter mitt första maratonlopp. Jag minns att jag tyckte besöket på IKEA var jobbigare än loppet.

Vid kl 17 på skärtorsdagen öppnade Ida och jag kylskåpet och konstaterade att det såg knapert ut på matfronten. Ida kom då med idén att åka till IKEA i Kållered utanför Göteborg för att äta och byta några grejer till en ny bokhylla i hallen.

Det blev ett nytt sett att fira skärtorsdagen, om det nu är en dag att fira. Vi fick i alla fall gjort vad vi skulle och barnen hade nog kunnat stanna där några timmar till och lekt.

Påsk vid Hestrastugan
Igår var det ett ambitiöst påskfirande vid Hestrastugan. Syrran hade dragit ihop några familjer och vi drog också med oss ett par och plötsligt var vi ett rejält gäng som åkte lite skidor, lekte och hade äggjakt.

När vi satte oss i bilen igen konstaterade vi att vi varit ute i solskenet i nästan fem timmar. Förhoppningsvis blir det en ny påsktradition. För visst blir vårvintrarna lika bra framöver som i år!

Jag satte ett enkelt midjebälte på Martin Josefsson och mig och så hade jag med mig en 3,5 meter lång (i slakt tillstånd) lina med en karbinhake i varje ände. Vi körde 1 km vid byte av dragare och det funkade KANON! Väldigt smidigt och bra både att dra och bli dragen när man hjälper till lite grann. Jag drog även Astrid ett varv och det var uppskattat.

Jag satte ett enkelt midjebälte på Martin Josefsson och mig och så hade jag med mig en 3,5 meter lång (i slakt tillstånd) elastisk lina med en karbinhake i varje ände. Vi körde 1 km med några byten av dragare och det funkade KANON! Väldigt smidigt och bra både att dra och bli dragen när man hjälper till lite grann. Tänk på det för dig som åker Nattvasan i ett ojämnt lag. Jag drog även Astrid ett varv och det var uppskattat.

Elin Lilja var uppe och tränade, liksom sin fästman Jonas Colting

Elin Lilja var uppe och tränade, liksom sin fästman Jonas Colting

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.