Bilder från Norrland och Finland

Det blev några trevliga timmar i bilen från Kiruna till Levi igår. Soligt och torra vägar.

Tärendös elljusspår. Kanske var det här Charlotte Kalla lade sin grund?

Tärendös elljusspår. Kanske var det här Charlotte Kalla lade sin grund?

Bifurkationen i Tärendö. Världens näst största. Svårt att avgöra om det är just här eller någon annanstans i Tärendö pga isen på älvarna. Jag försökte förstå vad en bifurkation var igår och trots min biologiexamen kliade jag mig i huvudet flera gånger innan jag eventuellt förstod exakt vad det innebär.

Bifurkationen i Tärendö. Världens näst största. Svårt att avgöra om det är just här eller någon annanstans i Tärendö pga isen på älvarna. Jag försökte förstå vad en bifurkation var igår och trots min biologiexamen kliade jag mig i huvudet flera gånger innan jag eventuellt förstod exakt vad det innebär.

Ett gym i Tärendö. Kanske var det här Charlotte Kalla pumpade bicepscurls. Hon sade till mig i en intervju någon gång att hon tidigt började träna styrka på ett gym nära hemmet.

Ett gym i Tärendö. Kanske var det här Charlotte Kalla pumpade bicepscurls. Hon sade till mig i en intervju någon gång att hon tidigt började träna styrka på ett gym nära hemmet.

Lovikka-vanten i Lovikka

Lovikka-vanten i Lovikka

Lovikka är inte stort. OBS: Jag stannade bilen när jag tog bilden.

Lovikka är inte stort. OBS: Jag stannade bilen när jag tog bilden.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.