Hans Mäenpää slog mitt världsrekord i 24-timmars

Stort grattis till Hans Mäenpää som åkte helt sjuka 472 km på 24 timmar och därmed slog mitt världsrekord på 439 km. Jag var nere och hejade och åkte lite med honom i Levi vid ett par tillfällen under dygnet. Han såg stark ut!

Rekordförsöket i Finland var även jag inbjuden till, men jag tackade nej. Jag har även blivit inbjuden till rekordförsök i 24-timmar i Kanada, Finland och Schweiz sedan jag åkte i Vålådalen för två år sedan. Men jag har tackat nej till alla inbjudningar. Mitt dygn i Vålådalen var helt fantastiskt och oförglömligt och jag kommer nog låta det stanna där. Däremot har jag en dröm om att någon dag kunna testa på att springa i 24 timmar.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.