Nystart på träningen idag

Astrid, Maj, en kusin och jag skulle ut och plocka vitsippor. Det råkade istället bli en vandring på nästan en halvmil, bl a förbi "Röda granen" och med saftstopp i Hulebo hos familjen Jönsson. Där långt upp i Sjömarken hade min syster Ellen häst när hon var liten. Fint ställe och fin stig dit.

Astrid, Maj, en kusin och jag skulle ut och plocka blommor. Det råkade istället på deras begäran bli en vandring på nästan en halvmil (Maj fick dock tidvis bli buren), bl a förbi ”Röda granen” och med saftstopp i Hulebo hos familjen Jönsson. Där långt uppe i Sjömarken hade min syster Ellen häst när hon var liten. Idylliskt ställe och fin stig dit. 2,5 timme senare kom vi tillbaka med vitsippor och maskrosor.

Det blev en härlig helg med två kalas och gemensamma middagar, bad i Viaredssjön i Sjömarken och barnens kusiner som sov över två nätter.

Träningen gick det sådär med. Bra löppass torsdags, men sedan hade jag lätt halsont fre, lör och sön så då tränade jag inte. Kanske var det bara min pollenallergi för jag kände mig inte sjuk. Men jag tog det säkra före det osäkra. Idag tänkte jag jogga en sväng igen. Annars tycker jag att jag hållit mig hyfsat frisk sista tiden.

Kul med mycket positiv feedback i olika kanaler på filmen från skidåkning i Borås 9 maj (här även i min Youtube-kanal). Man behöver inte mycket snö för skidträning. Glöm inte att sätta på musiken också. Det är starten på första låten på vår demo med tre låtar från 2001. Jag som låtskrivare för musiken och på lead-gitarr (därav sjukt otajt). Bandet Punktum hade följande medlemmar:

  • Jonas ”Butcher” Gren, trummor
  • Linda ”Kidney” Anthonisen, sång
  • Marcus ”Koma” Wadell, gitarr
  • Frida ”Loudness” Andersson, bas
  • Erik ”Disaster” Wickström, gitarr

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.