Bordtennisskivor på biljardbord

Bordtennisskivor på biljardbord i källaren

Bordtennisskivor på biljardbord i källaren. Racken är från tidigt 90-tal då jag spelade i Sjömarkens IF. Anders Martinsson var bäst på den tiden. Han är fortfarande med på bordshockey-VM 22 dec varje år. Det lär bli några bollar slagna i år.

Min far Ulf och svärfar Inge var på besök igår för att hjälpa mig att bygga ihop en lekstuga som kom i en byggsats. De skötte sig exemplariskt och belönades med spagetti med köttfärssås och blåbärspaj (fjolårets skörd) till efterrätt som faktiskt jag hade lagat. Ida hade varit i Stockholm och kom hem lagom till middagen, där även Astrids kusin Viking och svärmor Anneli var med.

Igår invigde vi även bordtennisskivorna jag köpt till biljardbordet som ingick i huset. Visst är det kul med biljardbord, men jag är tämligen usel förutom på att lobba. Dessutom tycker jag pingis är bra mycket roligare. Det funkade kanon att lägga skivorna på bordet med ett par lakan emellan. Det blev 6 cm för högt, men det får man väl leva med.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bordtennisskivor på biljardbord

  1. Mats skriver:

    Höj upp golvet runtomkring bordet.

Kommentarsfältet är stängt.