Löpning med Jonas Colting

Jonas Colting och jag efter nästan 24 km löpning förbi bl a Almenäs, Kypegården och Borås skidstadion.

Jonas Colting och jag efter nästan 24 km löpning förbi bl a Almenäs, Kypegården och Borås skidstadion.

Jonas Colting mitt i steget vid Borås skidstadion. Jonas har kutat Lidingöloppet på 1.48. Det är bra. 4 min bättre än mig.

Jonas Colting mitt i steget vid Borås skidstadion. Jonas har kutat Lidingöloppet på 1.48. Det är 4 min bättre än mig.

Jonas Colting och jag sprang en fin runda i morse på nästan 24 km med start från honom. Asfalt, grus och stig i varierande kupering. 4.53-fart. Kändes bra, kunde springa avslappnat.

Jonas är en bra kompis till mig och jag gillar verkligen att träna med honom. Vi har känt varandra sedan typ millenieskiftet och vi har tränat ihop sedan dess, fast med alldeles för långa mellanrum mellan träningspassen. Det blir nog mer i år när jag springer lite mer. Han tränar inför Ironman Kalmar.

Bli funktionär på Borås Triathlon på lördag
I helgen ordnar Jonas, hans medarbetare pod-Niklas med flera Borås Triathlon (lör) och Borås Swimrun (sön). Jag har tidigare år kört långa triathlonen (halvironmandistans) och korta Swimrunnen. Det är trevliga och roliga tävlingar med kanonfina banor.

Jag har varit med som funktionär flera gånger men i år kan jag inte. De söker funktionärer, framförallt på lördagen. Så ska du inte själv delta och bor i trakten så kan du mejla Niklas på info@colting.se så skulle du göra många personer glada.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.