Anders Sörensson och fotbollsavslutning

Anders Sörensson, född 1973 och har kört 27 Vasalopp Anders Sörensson, född 1973 och har kört 27 Vasalopp
  • Fotbollsskola i Sjömarkens IF
  • ref=”https://erikwickstrom.files.wordpress.com/2018/06/img_1010.jpg”> Fotbollsskola i Sjömarkens IF[/ca
  • I förra veckan kom bohuslänningen Anders Sörensson förbi på ett rullskidpass och lunch. Vi stakade en timme på 4:or i Sjömarken med omnejd och lade in ett gäng intervaller av olika längd så det blev typ 17 min av flåsig åkning. Jag körde utan handskar vilket inte var en bra idé. Det blev lite köttsår. Mina datafingrar är inte vana vid sånt. Skejt hade kanske funkat. Anders är 45 år och har åkt 27 Vasaloppet (som bäst 76:a, 2006). Han lär bli världens yngsta Vasaloppsveteran då han åkt 30 lopp. De ni! Anders är en trevlig prick och numer åker han för Team Swedemount med anledningar av att hans bror driver Sportshopen.
  • Igår vad det avslutning på fotbollsskolan i Sjömarkens IF, där jag även själv spelade som ganska talanglös yttermitt som barn och ungdom. Astrid har gått sin första termin och verkar tycka det är jätteroligt. Medan Astrid hade träning spelade jag med Maj, som får vänta till nästa år om hon vill spela klubben.
  • Igår och i förrgår blev det ingen träning. Idag hoppas jag kunna röra på mig lite om jag får ihop det.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.