Jonglering på slackline

Känner att jag fått lite mani som ni bloggläsare drabbas av. Slak lina. Förlåt.

Men det blir faktiskt inte så många minuter per dag. Däremot har jag ett ytterst märkligt behov av att dela med mig av mina upplevelser på linan i filmformat. Se nedan några sekunders jonglering med tre tennisbollar.

View this post on Instagram

Tyvärr kommer du inte hitta några instruktionsfilmer om vare sig jonglering eller slak lina i ”Filmrummet" på www.wickstromcoaching.com, där adepterna har tillgång till en mängd filmer om träning, teknik och utrustning ❄️ . Däremot kommer du märka att vi ofta pratar om balans, koordination och tyngdöverföring. Framförallt i diagonalåkningen, där många motionärer har stor förbättringspotential 📈 . Är du sugen på att förbättra dig som skidåkare så anmäl dig redan nu till Wickström Coaching. En ny träningsperiod börjar på måndag och nästa start efter det är 20 aug. Se länk i profil ☝🏼 . #wickströmcoaching #slaklina #slackline #jonglering #träningsprogram #vasaloppet #teknikträning

A post shared by Wickström Coaching (@wickstromcoaching) on

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.