Sjömarken och Aplared

Idas valde bra föräldrar som har en stuga med detta läge. Denna vecka är de inte där så vi har passat på att ta dit vänner.

Idas valde bra föräldrar som har en stuga med detta läge. Denna vecka är de inte där så vi har passat på att ta dit vänner. På bilden Karin, Linnéa och Ida.

När vi är i Idas föräldrars stuga vid sjön Såken i Aplared brukar jag ta kanoten och paddla över till Karl-Johan Westbergs föräldrar. Deras hund Molly är den stora attraktionskraften.

När vi är i Idas föräldrars stuga vid sjön Såken i Aplared brukar jag ta kanoten och barnen och paddla över till Karl-Johan Westbergs föräldrar. Deras hund Molly är den stora attraktionskraften.

Självklart åkte den slaka linan med till Aplared. Nu vill min mor också ha en slackline.

Självklart åkte den slaka linan med till Aplared. Nu vill min mor också ha en slackline.

Vi har hållit till hemma i Sjömarken och i Idas föräldrars stuga i Aplared i veckan. Barnen har lekt med kompisar de flesta dagarna, men inte i fredags då de slog personbästa i rollekar.

Jag har tränat på bra i veckan. En kväll var Tobias över på styrka och efteråt körde vi lite lina.

Jag har tränat på bra i veckan. En kväll var Tobias över på styrka och efteråt körde vi lite lina.

Det skiljer två år på Astrid och Maj och sedan några år tillbaka leker de rollekar mest hela tiden. Som förälder är det en trevlig syn hur de utvecklar sin fantasi tillsammans och det är också underhållande att tjuvlyssna på deras lekar.

Med undantag från en lunchpaus lekte de oavbrutet med varandra på tu man hand i sex timmar i fredags. Den här veckan jobbar Ida och för mig som egenföretagare är det svårt att hålla sig helt borta datorn. Det är helt enkelt en del grejer jag behöver göra och och jag gillar inte att gå upp i gryningen varje dag. Därför tog jag tillfället i akt och jobbade ett par timmar i fredags när barnen lekte utan att behöva min uppmärksamhet.

Nästa vecka jobbar Ida i Borås medan jag åker till Vejbystrand med barnen för min sista semestervecka. Sedan har jag varit ledig i sex veckor. Ida ska därefter vara ledig två veckor till. Sedan börjar vardagen igen och Astrid ska bli stor tjej och börja förskoleklass.

Numer finns det får bara 800 meter från där vi bor i Sjömarken. Vid Paradisbacken. Bra ställe att ta sig till med

Numer finns det får bara 800 meter från där vi bor i Sjömarken. Vid Paradisbacken. Bra ställe att ta sig till med barnen.

Högkantstorn

Högkantstorn

Dan Sundström blev också upptvingad på linan. Vi åkte skidor ihop i Hestra IF förr i tiden.

Dan Sundström blev också upptvingad på linan. Vi åkte skidor ihop i Hestra IF förr i tiden.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.