Avställd av Markus Jönsson i Ulricehamn

Markus Jönsson, Viktor Fritzon, Robert Malmgren och jag utanför Hössna

Jag, Markus Jönsson, Viktor Fritzon och Robert Malmgren utanför Hössna

Viktor Fritzon och Robert Malmgren

Viktor Fritzon och Robert Malmgren

I förra veckan åkte jag (Swenor-4:or) ett rullskidpass i Ulricehamn med Robert Malmgren (på 4:or), Viktor Fritzon (3:or) och Markus Jönsson (Swenor 4:or).

Intervallerna blev kring 6 till 12 minuter med 1,5 min vila. Första två intervallerna gick fint att hänga med. På andra tog jag t o m en förning. Sedan blev det tufft. Tredje intervallen var flackare och när Viktor gick upp på drog på sina treor kunde Jönsson följa men inte jag. På tredje höll jag 5 min, på fjärde 5 min och på femte 4 min.

Hoppade över de två sista
6:e och 7:e intervallen skippade jag. Jag var totalt slut. 45 min intervalltid blev det ändå, vilket är mycket för mig. Sammantaget kunde jag hänga med Jönsson när han drog, men inte när Viktor drog. Då kunde bara Jönsson följa. Det är imponerande hur han kan bita sig fast.

Sammantaget är bra och nyttigt pass på totalt 2 h 20 min. Stort tack till Viktor för lunchen efteråt! Och kul att se hans fina hus i centrala Ulricehamn med härlig utsikt över Åsunden.

Robert Malmgren var ovanligt trött. Han brukar annars vara strået vassare än på rullskidor när vi kör på samma hjul

Robert Malmgren var ovanligt trött. Brandmanshunken brukar annars vara strået vassare än mig på rullskidor när vi kör på samma hjul.

Viktor Fritzon

Viktor Fritzon

Markus Jönsson

Markus Jönsson

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.