Två pass hittills i veckan

Anders Svahn, Joakim, Mattias Lövemark och Mikael Svensson utanför ICA Vågen i Vejbystrand

Anders Svahn, Joakim, Mattias Lövemark och Mikael Svensson utanför ICA Vågen i Vejbystrand

Idag fredag kommer Ida ner till Vejbystrand. Det har varit en skön semestervecka med simskola, bad, krabbfiske, middagar, kusinlek, båtturer och annat somrigt.

Anders Svahn fick känna på asfalt igår. Ajaj.

Anders Svahn fick känna på asfalt igår. Ajaj.

Det har bara blivit två träningspass. Ett kort intervallpass löpning och ett rullskidpass igår på 1 h 40 min. Det kanske inte är vad en elitledsåkare borde göra på semestern, men det är så härligt att se hur kul barnen har. I helgen tänkte jag dock försöka mig på ett par längre pass.

På rullskidpasset i Vejbystrand igår var vi fem stycken, som utöver mig själv var:

  • Anders Svahn. Med i CCC1000 Syd och boende i Vejbystrand.
  • Mikael Svensson. Tidigare klasskompis till min ”sommarkompis” Alexander Bondesson från Vejbystrand. Jag var även på ett par fester i ungdomen i med Micke. Sedan kände jag igen honom när jag såg han och hans två bröder på rullskidor i Vejbystrand förra sommaren. I år går våra barn på samma simskola. Han bor i Göteborg men håller till i Skåne på sommaren.
  • Joakim. Mickes bror.
  • Mattias Lövemark. Ingen kände honom sedan tidigare. Men jag cyklade förbi ett hus med ett stavar och rullskidor utanför dagen före. Så jag knackade på och frågade om han ville vara med. Kul att han kom!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Två pass hittills i veckan

  1. Janne Kraschkungen skriver:

    Det händer ofta grejer när du är med Erik.

Kommentarsfältet är stängt.