Hemma själv dag 2

Det blev en lång dag i Hyssna igår. Simon och jag badade också efteråt i Lilla Hålsjön. Förutom träning och jobb blev det även en hämt-Hawaii från pizzerian i Sjömarken, kvällsdopp i Viaredssjön och så kom grannen Marcus över på en grogg på kvällen. Dock ingen pingis denna gång. Däremot spelade vi lite gitarr, första gången på länge för min del.

Det känns lite overkligt att plötsligt ha så mycket tid till allting, men det är skönt att få fem sådana här dagar.

Ni har väl förresten inte missat senaste avsnittet av podcasten Lagom Kondition, som kom 18 juli. Där ger Niklas Bergh sin race report från Vansbro Öppen Älv och jag min från SM 100 km löpning. Just nu har vi sommarpaus och återkommer om ett antal veckor.

I söndags var Rickard och Marika över på lunch i Vejbystrand. Självklart blev de upptvingade på linan. Och så testade de mammas granne Henrik Fältströms Quattrovelo, vilket är en sittcykel som ser ut som en rymdraket.

Rickard Bergengren på en Gibbon Slacklines X13 på 15 meter

Rickard Bergengren på en Gibbon Slacklines X13 på 15 meter

Marika Sundin testar Henrik Fältströms Quattrovelo i Vejbystrand

Marika Sundin testar Henrik Fältströms Quattrovelo i Vejbystrand

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.