Hemma själv dag 3

Bröllopsfoto från 1 aug 2009. Gifta i 9 år igår.

Bröllopsfoto från 1 aug 2009. Gifta i 9 år igår.

Josefin Svedahl och Martin Josefsson. Man behöver oftast ta 27 bilder på Martin för att få en där han inte blundar.

Josefin Svedahl och Martin Josefsson. Man behöver oftast ta 27 bilder på Martin för att få en där han inte blundar.

Middag i tisdags

Middag i tisdags

Jag fortsätter att passa på att träna. 2 h 12 stakning på Elpex-3:or igår, med Doktor Grenlöv och Kristian Olofsson. Lugnt. Vi körde Bredaredsrundan med några skarvar, bl a förbi Varvhult, där vår vän Linnéa Holmstrand växte upp. Det var också midsommarfesten där 2003 som gjorde att Ida och jag blev ett par, så det var nostalgiskt att köra förbi.

Vi brukar fira den årsdagen bättre än vår bröllopsdag. Vi hade 9-årig bröllopsdag just igår, men vi var ju inte ens i samma landskap. Nästa år får det bli stort firande av tennbröllop, som det heter vid 10 år.

Tekniklektioner
I tisdags blev det hämtpizza till middag. Igår var det bättre upp, då jag blev bjuden på trevligt sällskap, god mat och god dryck hos Martin och Josefin på Hedvigsborg.

I tisdags hade gav jag en rullskidlektion och idag är det dags för en till. Och så blir det lite löpträning. I övrigt jobb med Wickström Coaching, Vasalöparen mm.

Efter att mina sportklockor börjat strejka gick jag igår tillbaks till min Casio som jag fick i studentpresent 2001. En juvel.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.