Vasalöparen, Wickström Coaching och Kretsloppet

  • Fredrik Norén på Eskils Tryckeri fick den äran att vara med på en 42 s lång film i Kretsloppets sociala medier den här veckan

    Fredrik Norén på Eskils Tryckeri fick den äran att vara med på en 42 s lång film i Kretsloppets sociala medier den här veckan

    Arbetet inför Vasalöparens septembernummer har precis dragit igång på allvar. Vi planerar sista delen av vilka artiklar som ska skrivas och vad som ska bevakas under sommarveckan (Cykelvasan och Ultravasan). Frilansare ska få uppdrag och intervjuobjekt samt fotografer ska bokas in. Inom kort blir det skrivande för fullt.

  • Wickström Coachings nästa träningsperiod startar 20 augusti. Inför varje period spelar Jojje Borssén och jag in en pod på ca 15-20 min som berättar om kommande period. Det gjorde vi igår. Och idag ska jag färdigställa träningsprogrammen för perioden 20 aug-16 sep. Och så håller vi på med klädbeställningen samt planerar inför Orsalägret för adepterna i höst.
  • Kretsloppet närmar sig. Lör 15 sep. Jag hjälper till med sociala medier, träningskvällar, sitter i ledningsgruppen samt är något slags ansikte utåt. Den här veckan har jag fått medverka i intervjuer för två tidningar.

Det är lite av vad jag gör den här veckan. Samt mycket annat, som att boka biljetter och hitta datum för företag och klubbar som hyr in mig som instruktör och föreläsare i höst och vinter. Mitt jobb är spretigt, på gott och ont. Ibland önskar jag att jag bara hade en eller två delar att jobba med, men samtidigt är ju alla delar roliga och det är fin variation.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.