Ett pass hittills i veckan

Första helgen december 2017 flyttade vi till huset där vi bor i Sjömarken, så det här är vår första sommar här. Spännande att se vad trädgården bjuder på. Många och goda plommon. Äpplen. Röda vinbär. Krusbär.

Första helgen i december 2017 flyttade vi till huset där vi bor i Sjömarken, så denna är vår första sommar här. Spännande att se vad trädgården bjuder på. Många och goda plommon. Äpplen. Röda vinbär. Krusbär.

Vi har precis skaffat studsmatta. Tog en bra stund att skruva ihop.

Vi har precis skaffat studsmatta. Tog en bra stund att skruva ihop.

Det blir alltid en rivstart i slutet av sommaren/början av hösten för mig. En massa projekt sätter igång och det kommer in många förfrågningar på föreläsningar och instruktörsjobb. Kul!

Denna vecka har vi också skolat in Astrid på fritids. Hon börjar förskoleklass på onsdag. Det är jag som lämnar barnen varje dag och nu i början vill vi att Astrid får lite kortare dagar när det är mycket nytt. Därför har jag bara kunnat jobba 4-5 timmar flera av dagarna och då har det inte funnit plats för träning på dagtid. Och inte heller på kvällarna har det riktigt den här veckan, jag har velat lägga all tid på familjen och jobbet de här dagarna.

Så dagens pass med klubben i Ulricehamn blev veckans första. På en lördag. Illa. Stefan Palm för f ö med, länge sedan vi sågs. Vi åkte och pratade en halvtimme. Han är grundare, ägare och vd för Lager 157, som omsatte en knapp miljard förra året och öppnar nio nya butiker i år (i Borås på Viared i torsdags). Så han har lite att pyssla med när han inte tränar.

Idag ska vi åka till Vimmerby och sova där för att gå på Astrid Lindgrens värld i morgon. Om Ida kör ska jag smygfölja en adept som springer Ultravasan, samt min kompis Jonas Colting och min svägerska Åsa Nilsson som kör Ironman Kalmar.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.