Intervju med Lukas Bauer och Jørgen Aukland

Jag har i sedan 2011 haft olika uppdrag för långloppsvärldscupen Visma Ski Classics. Bl a med deras magasin Pro Skiing, med artiklar till hemsidan, som TV-kommentator, som åkande reporter etc.

Idag har jag telefonintervjuat Lukas Bauer och Jørgen Aukland för en artikel. Det är två personer jag intervjuat flera gånger tidigare, både på telefon och i verkligheten. Jag har även varit på träningsläger med de båda i sina respektive team och Jørgen är inne och läser på bloggen då och då.

Jag gillar Lukas och Jørgen. Två trevliga personer som tar sig tid och prata och ger intressanta svar. Lukas var ovanligt pratglad idag. Blir spännande att se på telefonräkningen vad ett 36 min-samtal till Tjeckien kostar.

Jørgen berättade f ö att han varit ute och paddlat surfski på ett ganska blåsigt hav med sin bror Anders. 27 m/s i byarna och de enda två båtarna de mötte på två timmar var räddningsbåtar. Han berättade också att han fortfarande inte fått tillbaka känseln i tårna efter försöket att slå rekord i att skida över Grönland i våras. Bröderna gillar äventyr.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.