Har tränat igen!

Löpning på Rya Åsar igår

Löpning på Rya Åsar igår

Igår rörde jag på mig lite grann igen. Först cykling 7 km från Sjömarken in till stan och där höll jag i ett löpevent med några ungdomar på Norrby och några anställda på AB Bostäder. Det blev några kilometers jogg med några övningar för snabbhet, spänst och styrka som jag halvt deltog i. Därefter korvgrillning på högplatån på Rya Åsar och sedan cyklade jag hem igen.

På kvällen kom Martin Josefsson så körde vi 30 min styrka och därefter traditionsenligt te och mackor. Ska försöka hålla det en gång i veckan under hösten. Inte främst tet och mackorna alltså, men träningen ihop som oftast avrundas med denna kvällsvard. Framöver blir passet förhoppningsvis en timme, eventuellt med SkiErg inkluderat.

Idag ska vi åka ner till Hjularöd för Rickard Bergengren och Marika Sundins bröllop. Det blir aktiviteter redan idag. Ser verkligen fram bröllopet!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Har tränat igen!

  1. Sussi skriver:

    Applåd för att du tar med ungdomar på löpevent och ut i naturen. Bra! Du är inspirerande!

Kommentarer är stängda.