Race Report Lidingöloppet av Niklas Bergh

Niklas Bergh i Lidingöloppet 2018

Niklas Bergh i Lidingöloppet 2018

Nu finns ett nytt avsnitt av Lagom Kondition ute i etern. I detta podavsnitt får du bland annat en race report från Niklas Berghs Lidingölopp som han sprang på 3.39. Och som vanligt återger vi hur vi tränat i veckan samt pratar strunt.

Vi slog för övrigt dagsrekord på detta avsnittet. 2156 nedladdningar enligt Libsyn på en enda dag. Kul att så många lyssnar! En normal vecka har vi ca 5000 nedladdningar, men vi förmodar att det blir mer nu när avsnitten skiftar fokus mot skidåkning. Niklas ska åka sitt andra Vasaloppet 2019.

Vasaloppet Lagom podcast

Vasaloppet Lagom podcast

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Race Report Lidingöloppet av Niklas Bergh

  1. Sussi skriver:

    Äntligen är det dags för skidor!!! Hurra! Jag ser fram emot ännu en skidsäsong med er i lurarna! Alltid inbjudande, roliga, ödmjuka!

Kommentarer är stängda.