Fotning på Lidingö med Anders Neuman och Niklas Bergh

Jag hade föreläsning och träning i hufvudstaden igår, så jag passade på att ta ett tidigt tåg för att hinna med en fotning för vår podcast Lagom Kondition. Niklas Bergh hade ryckt tag i sin kompis Anders Neuman, som bl a jobbar som fotograf.

Vi höll till på rullskidor på Lidingö ett par timmar och Anders fotade och filmade med kameran, blixtar drönare, Gopro mm. Niklas och har en tendens att inte se superseriösa ut på bilder, så inför dagen hade vi kommit överens om att försöka nå en något allvarligare ton. Jag tog mobilbilderna nedan och ni får själv avgöra om vi lyckades.

Finbilderna från Anders kommer senare.

Erik Wickström och Niklas Bergh

Erik Wickström och Niklas Bergh

Niklas Bergh

Niklas Bergh

Anders Neuman, fotograf med drönaren i högsta hugg

Anders Neuman, fotograf med drönaren i högsta hugg

Lagom Kondition och en drönare

Lagom Kondition och en drönare

Erik Wickström och Niklas Bergh

Erik Wickström och Niklas Bergh

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.