Löpintervaller i Ryahallen, en av skidkurserna fulla, film från Djävulsbacken samt skidåkning i Sandhult och Ulricehamn

Bra uppslutning på Ulricehamns IF träning idag. Simon Grenlöv (extern), Kristian Olofsson (extern), Oscar Eriksson Ekdahl, Viktor Fritzon, Stefan Palm, Mattias Nygren, Linus Nygren, Martin Gotting, jag och Jesper Nilsson.

Bra uppslutning på Ulricehamns IF träning idag. Simon Grenlöv (extern), Kristian Olofsson (extern), Oscar Eriksson Ekdahl, Viktor Fritzon, Stefan Palm, Mattias Nygren, Linus Nygren, Martin Gotting, jag och Jesper Nilsson.

Skidåkning på Ulricehamns golfbana 28 oktober 2018

Skidåkning på Ulricehamns golfbana 28 oktober 2018

Skidåkning på Ulricehamns golfbana

Skidåkning på Ulricehamns golfbana

Ulricehamns IF på led

Ulricehamns IF på led

  • Henrik Litzell och jag efter avslutat pass vid Sandhults fotbollsplaner

    Henrik Litzell och jag efter avslutat pass vid Sandhults fotbollsplaner

    Denna vecka sprang jag intervaller med fredagsgänget som kutar på fredagar kl 11.45. Stort tack till Peder Hallberg som håller ihop det. Jättekul de få gånger jag har möjlighet att vara med. Fem tusingar med start var 5:e minut. 3.12-3.11-3.13-3.12-3.02 min på mig (alltså knappt 2 min vila). Nöjd med det. Linus Wirén  joggade runt med 2.58 min i snitt per tusing.

  • Nu är redan en av skidkurserna fulla, fortsättningsgruppen ons 16 jan. I nybörjargruppen mån 14 jan finns bara en plats kvar. I övriga kurser är det ganska gott om platser, men vänta inte för länge. Läs mer om skidkurser i Borås och anmäl dig här.
  • Igår åkte jag skidor med Henrik Litzell i Sandhult utanför Borås. Inga toppenspår, men kul med skidpremiär 27 oktober. Jag har åkt skidor i Borås november många gånger tidigare, men det här var nog första gången någonsin i oktober. 45 min skejt blev det.
  • Idag hade vi träning med min klubb Ulricehamns IF. Vi skulle kört rullskidor, men eftersom det låg 1 dm snö på golfbanan körde vi där istället. 2 h 15 min skejt blev det för mig, de andra stakade. Stefan Palm var stark, han malde ner oss. Att jag skejtade beror på att min rygg bråkar lite grann.
  • Initiativtagaren till CCC1000, Fredrik Erixon, har gjort en film på när fyra personer åker rullskidor uppför Sa Calobra på Mallorca. Se den här. Tre av dem stakar. Fredrik har varit stark i höst. Ska bli kul att se honom på loppen i vinter!
Henrik Litzell och jag var ganska ensamma på skidor i Sandhult igår

Henrik Litzell och jag var ganska ensamma på skidor i Sandhult igår

Fredagsintervaller I Ryahallen

Fredagsintervaller I Ryahallen

Michelle Schnellbachers barn sov sig igenom hela passet

Linda Hallberg

Linda Hallberg

Peder Hallberg

Peder Hallberg

Linus Wirén

Linus Wirén

Lisa Nelsson

Lisa Nelsson

Michelle Schnellbacher

Michelle Schnellbacher

Sebastian Andersson

Sebastian Andersson

Rikard, men oklar stavning och oklart efternamn

Rikard, med oklar stavning och oklart efternamn

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.