Skidkurs i skejt i Borås mån 28 jan

Efter förfrågningar har jag nu också satt upp en skejtkurs. Det blir samma upplägg som de klassiska kurserna, fast med max sex istället för åtta deltagare. Jag har märkt vid lektioner både enskilt och i grupp att det behövs mer tid för skejttekniken, därav det lägre deltagarantalet.

Anmäl dig till skidkursen i skejt på Borås skidstadion här.

Till mina barn säger jag aldrig något om skidteknik. De får bli äldre först. Men Astrid verkar redan ha fattat att skejt är den roligaste åktekniken.

Astrid tjuvskejtade till dagis i morse, medan Maj höll skidorna framåt. Det är inte rullskidor för barn utan vanliga modeller. Stavarna är avbrutna vuxenstavar som jag sågat till och satt på en truga med större diameter för infästningen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Skidkurs i skejt i Borås mån 28 jan

 1. Mats Wang-Hansen skriver:

  Så gött med rullisar till barnen! – har ni byggt hopp?

  Vilka är skidorna? Jr-versioner?
  Vanliga barnstavar m rullskidspets?

  • Erik Wickström skriver:

   Det är vanliga rullskidor och vanliga spetsar från skidtrugor. Men det finns juniormodeller på rullskidor, de är i aluminium och lite kortare. Jag tror både Elpex och Swenor har det.

   • Mats Wang-Hansen skriver:

    Tack för svar. Får klura lite på hur jag ska göra m barnen. Tycker dine det är skoj?
    Any glädjetjut?

   • Erik Wickström skriver:

    Glädjetjut vet jag inte om jag skulle säga. Det skulle nog förknippas med osanning. Men Astrid blir sugen på att åka någon gång då och då. Hon vill mest skejta, vilket är en utmaning i klassiska skor.

Kommentarer är stängda.