Bra pass och nästa 10 h på en och samma vecka

Träningen fortsätter att gå bra. Nästan 10 h förra veckan. Jag har bara tränat över 10 timmar två gånger i år, så varje gång jag nosar på tvåsiffrigt är det riktigt bra.

I söndags körde jag ”Fall of the Thirteen”, som passet heter i Wickström Coaching.

  • 90 min lugnt
  • 75 min Vasaloppsfart
  • 10 min full fart
  • 5 min nedvarvning.

Det är ett riktigt bra och tufft pass som jag körde nästan varje veckan hösten 2013 och även vintern 2014. Det krävs dock en viss mental insats för att genomföra. Samt att man ska kunna avsätta 3 timmar för träning.

Robert Malmgren var med på allt förutom att hans lugna del var 10 min istället för 90 min. På min lugna del åkte jag en del med Martin Josefsson. Robban var stark och drog hårdare än mig när han var framme.

Pulskurva Fall of the Thirteen. Pulsprofil hårt långpass.

Pulskurva Fall of the Thirteen. 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bra pass och nästa 10 h på en och samma vecka

  1. Tobias Liin skriver:

    Hmm, Vantage V???

Kommentarer är stängda.