Öppen föreläsning i Sjömarkenkyrkan tors 17 jan kl 19.00

Diagonalåkning Erik Wickström. Foto: Luca Mara.

Det är inte ofta jag håller en föreläsning med ett gångavstånd på 800 meter från hemmet. Men torsdag 17 janari kl 19.00 händer det. I Sjömarkenkyrkan, där jag hade skolavslutningar och konfirmerade mig som liten.

Kom dit du också! Entré 50 kr.

Kom till en spännande föreläsning med skidprofilen Erik Wickström! Erik kommer inte enbart att ge konkreta träningstips för dig som gillar att åka skidor och kanske siktar på ett Vasalopp. Han kommer också att prata om de mentala aspekterna när han när stakade 43,9 mil på 24 timmar på en 412 meter lång rundbana, samt hur han kunde vända tankarna när det gick som tyngst i sommarens löptävling över 100 km på asfalt.

Du kommer även att få höra om Eriks relation till Sjömarkenkyrkan och hur han jämför kyrkan och idrottsvärlden.

Meddela gärna intresse på Sjömarkenkyrkans Facebook-sida.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.