Skidlektion med Peter Algebäck och Astrid på radion

Peter Algebäck hoppas kunna utveckla sin längdskidåkning 2019. Bilden är tagen efter avslutad skidlektion på Borås skidstadion.

Peter Algebäck hoppas kunna utveckla sin längdskidåkning under 2019. Bilden är tagen efter avslutad skidlektion på Borås skidstadion.

Maj är så stolt över sin spark som hon alltid vill ha med när vi åker skridskor

Maj är så stolt över sin spark som hon alltid vill ha med när vi åker skridskor

Skidskobanan i stadsparken i Borås. Pluspoäng till Borås stad. Fixa en till Sjömarken också tack.

Skidskobanan i stadsparken i Borås. Pluspoäng till Borås stad för den. Fixa en till Sjömarken också tack.

Nu är det full fart med skidlektioner för privatpersoner och företag. Idag har jag jobb i Ulricehamn, Borås och Skidome, annars är det mest på Borås skidstadion.

Igår hade jag en lektion med Peter Algebäck från Brainforest, där jag tidigare hade kontor. Peter gillar fart och har lätt för många sporter, men han har inte åkt så mycket längd så vi fick nöta ganska hårt på diagonalåkningen. Det var kul att se de stora framstegen.

Efteråt körde jag 8 st 3 min-intervaller med 2 min vila. Skulle kört varannan stakning, men alla blev trad pga att stavarna sjönk ner för djupt vid enbart stakning.

I måndags var det studiedag. Jag och barnen åkte till stadsparkens skridskobana med Julia Thiberg och deras två barn. Vi var själva. Förutom en kille från P4 Sjuhärad som frågade mig och Astrid hur jullovet hade varit. Astrid tyckte det var pirrigt men roligt att vara med i radio.

Isbanan i stadsparken i Borås

Isbanan i stadsparken i Borås. Något verkar krångla med sparken. Annars brukar det vara ett barn som åker skridsko med sparken och ett som får skjuts.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.