22 timmar som instruktör förra veckan och snowboardutflykt med barnen

Skidlektion. Instruktör. Vasaloppscoach. Skidkurs.

Skidlektion. Instruktörsselfie av Vasaloppscoach.

Förra veckan stod jag 22 timmar på skidor som instruktör. Det kan vara personbästa. Även om pulsen sällan är i träningszonen räknar jag en femtedel av tiden, så med 2,5 h egen träning blir det drygt 6,5 h träning förra veckan.

Antal egna träningspass efter Ulricehamnsloppet är nästan obefintliga, men jag står ju som sagt mycket på snö i alla fall.

I torsdag åkte jag och barnen längdskidor från ytterdörren till skogen 250 meter bort. I ryggsäcken hade jag Astrids snowboard, så vi åkte till en slänt där hon åkte upp och ner. Så otroligt fint att se hur hon kämpar, har kul och till slut klarar längre och längre "backar".

I torsdags åkte barnen och jag längdskidor från ytterdörren till skogen 250 meter bort. I ryggsäcken hade jag Astrids snowboard, så vi åkte till en slänt där hon åkte upp och ner. Så otroligt fint att se hur hon kämpar, har kul och till slut klarar längre och längre ”backar”.

Astrid hade packat sin egen ryggsäck med extra vantar, paraply och en rad andra mer eller mindre användbara utflyktsgrejer.

Astrid hade packat sin egen ryggsäck med extra vantar, paraply och en rad andra mer eller mindre användbara utflyktsgrejer.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.