Vasalöparen digitalt

Vasalöparen omslag

Vasalöparen omslag

I slutet av veckan kommer februarinumret av Vasalöparen. Det är alltid både roligt och intensivt att vara chefredaktör för den tidningen, som denna gång är på 116 sidor.

Nedan ser du delar av innehållet. Vasalöparen kommer snart att gå att läsa digitalt här.

  • Porträtt / 32. Möt Maria Pietilä Holmner och Hans Olsson, som ska testa relationen genom att åka Nattvasan 90.
  • Träningstips / 38. Bli en bättre skidåkare genom konkreta teknikövningar på skidor.
  • Vett och etikett / 52. Så beter du dig i skidspåret.
  • Träningsprogram / 54. Den officiella vasaloppscoachen och vasaloppssegraren Staffan Larsson ger sina sista minuten-tips.
  • Profil / 58. Stephan Wilson genomförde Vasaloppet mot alla odds för att bli mer svensk.
  • Vinterveckan / 66. Gott och blandat från Vasaloppet, bland annat om synen på fluorvallning.
  • Cykel / 82. Glöm medelhavet, vi guidar dig till fem pärlor i Sverige för ditt cykelläger på våren.
  • Löpning / 92. Tio anledningar till att du ska springa i djup snö.
  • Profil / 94. Löpargurun Anders Szalkai ska försöka åka skidor snabbare än han sprang mellan Sälen och Mora
  • Profil / 102. Politikern Alice Bah Kuhnke ska förverkliga sin barndomsdröm genom att klara av sitt första Vasalopp.
  • Kändisar i Vasaloppet / 106. Kungar, prinsessor och skådisar – här är listan på kändisar som åkt Vasaloppet.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.