Långloppsresultat Visma Ski Classics och Worldloppet

Erik Wickström med Axel Teichmann efter Dolomitenlauf 42 km F 2010

Erik Wickström med Axel Teichmann efter Dolomitenlauf 42 km F 2010. En sådan bild skojar man inte bort.

För bara ett par månader sedan lanserades Visma Ski Classics portal Pro XC Skiing, med artiklar som rör internationell långloppsskidåkning med fokus på Visma Ski Classics. Jag blev tillfrågad att ta en stor roll där som skribent och redaktör. Det var lockande, men jag tackade till slut nej.

Den som är drivande på Pro XC Skiing är Teemu Virtanen, som jag åkte mot när jag körde 43,9 mil skidor i Vålådalen 31 mars till 1 april 2016. Han gör det jättebra. Teemu har bott i USA i tio år och skriver lika bra på engelska som på finska.

Nu har även “konkurrenten” Worldloppet kommit med en portal med nyheter etc. Den hittar du här.

Två bra grejer med respektive sajt är att det går att söka på långloppsresultat i de internationella loppen. Några av loppen i Visma Ski Classics och Worldloppet överlappar. Jag sökte på mig själv och hittade alla resultat tror jag (utom Engadin från 2000).

Resultat Visma Ski Classics, sökbart på namn

Resultat Worldloppet, sökbart på namn

Daniel Tynell och jag efter Jizerska

Daniel Tynell och jag efter Jizerska

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.