Höjder på pälsskidor och Bioracer träningskläder

Nu har jag fått svar från Madshus angående höjderna för halv- och helvikt på pälsskidorna jag körde med i Holmenkollmarsjen, som gav elitledsseedning till Vasaloppet. Se nedan. För de flesta är detta grekiska, men för några nördar där ute kanske det kan vara intressant.

Hej Erik!

Dessa ski du gick med i Holmenkollmarschen ligger på kh på :

Eiker mål- 1.8/0,35
Empowermål- 2.0/0,55

Kh verdier som en genomsnittlig klister skida kan man sammanfatta.

Mvh per wiik

Bioracer
Jag har testat lite träningskläder från Bioracer, som bland annat cyklisten Mattias Nilsson jobbar med. Jag har kört för få pass för att uttala mig om kvaliteten, men hittills känns de bra. Sitter som de ska, andas och lagom i storleken.

Enda anmärkningen är en aningen grund byxficka, vilket kan göra att en stor smartphone kan ramla ut om man inte stänger fickan. Men det är ju ett mindre problem. Något som är en stor fördel med Bioracer är deras goda möjligheter till customkläder.

Bioracer träningskläder

Bioracer träningskläder

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

5 svar på Höjder på pälsskidor och Bioracer träningskläder

  1. Christian skriver:

    tack för svaret om höjderna.
    intressant att veta.
    Tack för bra blogg!

  2. Ulf skriver:

    Ok. 1,80/0,39 Empower, som mina Redline 2.0 plus har verkar iaf gå bra som stakskidor 🙂

Kommentarer är stängda.