Hälsa för ohälsosamma – podgäst hos David Eberhard

Podcast med David Ebenhard. Hälsa för ohälsosamma.

Podcast med David Ebenhard. Hälsa för ohälsosamma.

För några veckor sedan var jag i Stockholm för att gästa David Ebenhards pod Hälsa för ohälsosamma, som produceras av Marie Söderqvist. Avsnittet heter “Konsten att njuta och konsten att späka sig”, se beskrivning nedan.

Martina Montelius är dramatiker, författare och kulturskribent. Hon ligger helst i sängen och äter choklad. Skådespelaren Rasmus Troedsson tycker att för mycket tränande har förstört en hel generation skådisar. De har blivit för snygga för att kunna spela bra teater.

Konditionsfanatikern och Vasaloppsåkaren Erik Wickström försöker förklara hur man kan finna njutning i att ständigt träna. Och varför mellanchefer med leasing-Audi är besatta av att lyckas med olika lopp.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.