Halsont

På sportlovet var det flera av stugans tio personer som var småsjuka. Även jag fick halsskav. Det blev successivt bättre så jag åkte Tranemo Midnight Skimarathon. Men det är fortfarande en lätt känsla av skav i halsen, så loppet är det enda jag gjort i träningsväg sedan i lördags.

Jag har känt mig frisk i övrigt, men jag brukar vara försiktig med att träna på det skaver lite i halsen. Så jag väntar någon dag till.

Snowboard i Björnrike. Astrid åkte bräda två dagar och slalom fyra dagar. Längd åker vi sällan med barnen på sportlov. De gillar längd, men de tycker utförsåkning är roligare, precis som jag gjorde när jag var liten.

Snowboard i Björnrike. Astrid åkte bräda två dagar och slalom fyra dagar. Längd åker vi sällan med barnen på sportlov. De gillar längd, men de tycker utförsåkning är roligare, precis som jag gjorde när jag var liten.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Halsont

  1. Fredrik skriver:

    Sjukt lurigt det där med skav..
    Känna sig frisk i övrigt men med en känsla av att man inte ska träna.
    Om man ‘bara’ är barnsnorig, är det träningsstillestånd på det oxå? Eller lätt distans?

Kommentarer är stängda.