Avslutning på Hestras skidskola ikväll

Längdskidåkning på YouTube

Längdskidåkning på YouTube

Flera tusen har sett den korta filmen på stakteknik på bloggen sedan i förrgår. Det är fler än vad som brukar se filmerna jag lägger upp här på bloggen. Kul med stort teknikintresse. Jag skulle kunna skriva enbart om skidteknik varje dag året runt på den bloggen, men så blir det inte.

Jag har även en YouTube-kanal där jag lägger upp grejer sporadiskt och utan tydlig riktning. Även där lade jag upp samma film och några hittade dit den vägen. Jag såg precis att jag hade 610 prenumeranter på min YouTube-kanal, så kanske man skulle ta tag i att göra lite vettiga grejer med den.

Nattskift
Vardagen fortgår med en liten bebis i huset. Han orkar inte få i sig tillräckligt mycket med näring enbart genom   amning än, så vi kompletterar med sondmatning med mjölk som Ida pumpar ut. Det har inte varit några komplikationer mer än ett par infektioner som krävt antibiotika. Hemsjukvården går fint. Han var 6 veckor tidig så därför kommer en sjuksköterska hem till oss ett par gånger i veckan för vägning med mera.

Ungdomsträning vid Hestrastugan

Ungdomsträning vid Hestrastugan

Det tar en del tid med matning etc och vi är även vakna ca 45 min tre gånger per natt för att fixa med det. Lyckligtvis sover han gått i övrigt än så länge.

Maj är lite avundsjuk ibland att Ida är så mycket med Stig, men på det stora hela tycker både Astrid och Maj och det är jättekul med en lillebror. Jag själv försöker vara hemma så mycket som möjligt, men jag har inte haft möjlighet att vara helledig tio dagar som man har rätt till när man blir förälder.

Skidavslutning
Idag är det avslutning på Hestra skidskola för barn. Maskeradstafett står på programmet!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Avslutning på Hestras skidskola ikväll

  1. Johan skriver:

    Följer dig på podd och blogg. Alltid kul och inspirerande att följa dina strävanden efter att kombinera familj och träning på din höga nivå. Men just nu önskar jag dig framförallt lycka till med din 5-manna-familj 😊

Kommentarer är stängda.