Rullskidlektion, Colting och gamla DM-guldmedaljörer

Anna-Karin Lillevars efter avslutad rullskidlektion på Viared

Anna-Karin Lillevars efter avslutad rullskidlektion på Viared

Idag hade jag en rullskidlektion med Anna-Karin Lillevars. Hon gör sitt andra år med Wickström Coaching och förutom träningsprogrammen mm i coachingen kommer vi köra flertalet lektioner under året.

Jag passade också på att avverka årets längsta rullskidpass, genom att träna både före och efter lektionen så jag fick ihop 48 minuter. Kändes helt okej. Jag ska springa idag också för att hålla i runstreaken i Lagomutmaningen.

Colting mot dubbel-Hawaii
Jonas Colting ringde igår och det föll sig så att han också hänger med i min utmaning, som ligger i att springa minst 30 min per dag under hela april. Jättekul! Det blir nog några pass ihop. Och roligt var att han lovade att avsluta det hela med dubbel-Hawaii, alltså att var och en beställer in två Hawaiipizzor som man äter upp. Det kommer bli intressant att göra ihop.

Igår kom nyheten att Jonas Petersson blir landslagschef för längdlandslaget. Jonas bor i Borås och är primus motor i Borås GIF. Han kommer från Småland och när jag tävlade mot honom på jaktstarts-SM vid Hallbystugan år 2000 kallades han för Hallby-Jonas. Det känns som en bra person för uppgiften. Jag har träffat Jonas många gånger och har enbart positiva erfarenheter av honom. Grattis Jonas!

Martin Josefsson skickade denna bild när nyheten kom om att Jonas Petersson blir landslagschef

Martin Josefsson skickade denna bild när nyheten kom om att Jonas Petersson blir landslagschef

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.