Gimbal för löpning

Gimbal för löpning. DJI Osmo Mobile 2.

Gimbal för löpning. DJI Osmo Mobile 2.

DJI Osmo Mobile 2

DJI Osmo Mobile 2

Jag har köpt en ny leksak, en gimbal. Istället för att göra en stor marknadsundersökning nöjde jag mig åt 10 min googlande och slog till på en DJI Osmo Mobile 2 på Kjell (för att den inte fanns med kort leveranstid på Netonnet).

En gimbal är en grej som gör att det inte blir så hoppigt när man filmar när man t ex springer. Jag tänkte den kunde vara bra att ha för sociala medier där jag hjälper Kretsloppet lite grann. Samt att använda för Wickström Coaching, Lagom Kondition och mina egna kanaler.

Se en 40 s nybörjarfilm med nybörjarredigering från dagens brandmanslöpning med Robert Malmgren. Det nog inte ser så märkvärdigt ut, men det hade i alla fall skakat mer med en handhållen mobil. Jag tyckte själva gimbalen var bra. Funkade dock sådär med iPhone X pga storleken (men funkar med lite trixande), så jag tog en äldre modell.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Gimbal för löpning

  1. Maj skriver:

    Hej! Jag brukar aldrig kunna tiita på liknande filmer för jag blir så lätt åksjuk/illamående. För mej funkade denna filmen jättebra! Med vänlig hälsning, Maj Larsson

  2. Tobias. skriver:

    Vasaloppet the story 2019?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.