Universeum igår

Regnskogen på Universeum

Regnskogen på Universeum

På hälsoavdelningen tävlade Martin och jag i några grenar. Han vann som väntat alla. Men jag såg i alla fall till att hänga i 1 min och 8 sekunder vilket gjorde att jag precis slog både Astrid och Maj.

På hälsoavdelningen tävlade Martin och jag i några grenar. Han vann som väntat alla. Men jag såg i alla fall till att hänga i 1 min och 8 sekunder vilket gjorde att jag precis slog både Astrid och Maj. Det gjorde ont i händerna.

Den nya dinosaurieavdelning på Universeum

Den nya dinosaurieavdelningen på Universeum. Tror denna var en triceratops. 

Fågel på Universeum

Fågel på Universeum

Fortfarande inte träningsbar. Börjar bli trött på att vara sjuk.

Igår hade vi en trevlig dag på Universeum med Martin och Josefin med familj. Vi tog bussen till Göteborg vilket funkade fint då den stannar drygt 100 meter från entrén nära Korsvägen. Jag har märkligt nog aldrig varit på Universeum tidigare. Det har istället blivit så att min mor åkt dit dagtid med barnen ett par gånger. Riktigt bra ställe.

Josefin fyllde år vilket vi firade lite grann genom att äta indiskt hemma hos dem på kvällen.

Martin Josefsson byggde ett mindre hus med de mjuka klossarna

Martin Josefsson byggde ett mindre hus med de mjuka klossarna

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.